سفارش تبلیغ
صبا ویژن

" نقاشی ساختمان قلی پور " " کاتالوگ بلکا
"

نقاشی ساختمان قلی پور را با نام بابک قلی پور و با شماره 09127680354 به خاطر به سپارید

نقاشی ساختمان در شهریار و کرج و تهرانسر 


یک راه حل ارزان و خیلی اسان برای از بین بردن رنگ زرد سقف (زنجاب)   

 

یک راه حل ارزان و خیلی اسان برای از بین بردن رنگ زرد سقف (زنجاب)

 logo.gif (368Ã?86)

در اکثر منازلی که سقف انها توسط رنگ پلاستیک پوشیده شده است.بعد ازگذشت مدتی مشاهده میشود که در نقاطی از سقف به دلایلی از قبیل خراب بودن گچ زیر کار و یا رطوبت رنگ زردی به چشم میخورد،که غیر قابل شستشو نیز می باشند.

 

اگر شما قصد نقاشی منزل خود را نداریدما در (خانه رنگ و کاغذ دیواری) با یک روش خیلی ساده و ارزان مشکل زنجاب سقف شما را حل منماییم.

 

naghashi.org-4.png (355Ã?200)

 در اولین حرکتی که انجام  شما بایستی مقداری (وایتکس) و یا سفید کننده روی یک تکه پارچه بریزید.

 kkkkkk.gif (400Ã?150)

و در نتیجه دومین عملی که شما انجام میدهید این است که پارچه را بر روی ان سطحی از سقف که زرد رن است بکشید و این عمل را انقدر انجام دهید تا سطح مورد نظرتان کاملا سفید گردد.


نوشته شده توسط بابک قلی پور 97/7/15:: 4:53 عصر     |     () نظر

انتخاب رنگ برای نقاشی

 

 

 logo.gif (368Ã?86)

رنگ هایی که برای نقاشی اتاق انتخاب می کنید، ارتباط مستقیم با روحیه شما دارند. این مسئله به عنوان یک اصل و نکته ای غیر قابل انکار پذیرفته شده است. باید دانست که رنگ ها می توانند تعیین کننده حس و حال حاکم بر فضا نیز باشند، بطوریکه اگر یک اتاق را با رنگ های متفاوت نقاشی کنید خواهید دید احساس ها و حالت های کاملا متفاوتی در آن اتاق بوجود می آید. از این رو می توان گفت رنگ یکی از عناصر مهم در دکوراسیون داخلی است که در انتخاب آن باید دقت لازم را به کار بست.

 

در خصوص انتخاب رنگ مناسب برای نقاشی یک اتاق علاوه بر اینکه سلیقه شخصی و اولویت های دلخواه شما بسیار مهم است یک سری اصول و راهنمایی های ثابت و مهم وجود دارد که باید برای داشتن انتخابی صحیح و اصولی آن ها را مد نظر قرار داد. در این مطلب سعی داریم به صورت خلاصه مهم ترین این اصول و نکات را برایتان مطرح سازیم. با ما همراه باشید.

 naghashi.org-4.png (355Ã?200)

ویژگی‌ها و حقایق ظاهری و ذاتی رنگ‌ها

 

زمانی که جلوه اتاقی برایتان کسل کننده و خسته کننه شده است هیچ راه حلی سریع‌تر از تغییر رنگ و نقاشی آن اتاق نمی‌تواند جلوه آن اتاق را برایتان دگرگون سازد. تغییر رنگ از تمام موارد مشابه ارزان‌تر و سریعتر قابل اجراست.

 

چه قسمتی از یک اتاق خانه را نقاشی کنید و چه تمام اتاق‌های خانه را حقیقت اینجاست که تغییر رنگ می تواند کیفیت زندگی و روحیه شما را نیز تغییر دهد و  آنرا بهبود بخشد.

 

رنگ‌ها به صورت کلی به دو دسته رنگ‌های سرد و گرم تقسیم می‌شوند که هر یک از این گروه های رنگی از طرق مختلف می‌توانند جلوه و احساس موجود در خانه را تغییر دهند و متحول سازند. رنگ های گرم نسبت به رنگ های سرد بسیار قوی تر و درخشان تر هستند و خیلی زود تر دیده می شوند. به طور کلی می توان گفت که گیرایی بصری نسبت به این رنگ ها بالاتر است.

 kkkkkk.gif (400Ã?150)

بنابراین برای اتاقی که سرد و بی روح است از رنگ های گرمی مثل زرد و قرمز و نارنجی استفاده کنید تا روح و نشاط را به آن اتاق بیاورید.

 

رنگ‌های گرم همچنین برای استفاده در اتاق‌هایی که نورگیر خوبی ندارند و از نور طبیعی بی بهره هستند نیز مناسب است. زیرا سبب می‌شوند فضای اتاق روشن و گرم شود چراکه این رنگ ها نور را منعکس می‌کنند. رنگ های گرم در طیف های تیره سبب می‌شوند فضا کوچک تر به نظر برسد از این رو این نوع رنگ‌ها برای اتاق های بزرگ و سرد بسیار مناسبند به این دلیل که سبب می شوند اتاق گرم و منسجم تر به نظر برسد.

 

رنگ‌های سرد برعکس رنگ های گرم عمل می‌کنند و تاثیر مخالفی با آنها دارند. این رنگ ها نور را بیشتر جذب می‌کنند به همین دلیل سبب سرد سدن فضا می‌گردد. از طرفی رنگ‌های سرد سبب می‌شوند دیوار‌ها از هم دور شوند از این رو اتاقی که با رنگ‌های سرد مثل آبی- سبز یا بنفش رنگ آمیزی شده اند بزرگ تر از مقیاس واقعی خود به نظر می‌رسند. این گروه رنگی برای اتاق‌های کوچک یا اتاق‌هایی که به شدت نورگیر هستند و در طول روز در اثر نور خورشید خیلی گرم می‌شوند مناسبند و توصیه می‌شوند.

 

گروه مهم دیگری از رنگ‌ها وجود دارد که رنگ‌های خنثی نام دارند. این گروه رنگی تاثیر و ویژگی های رنگ های سرد و گرم را ندارند. در اصل این گروه رنگی خود را با فضا سازگار می کنند و هیچ گونه حالتی را بر فضا تحمیل نمی کنند. از دیگر ویژگی های مهم این گروه رنگی آن است که به آسانی کنار رنگ‌های دیگر می‌نشینند و خود را با هر رنگی هماهنگ می‌سازند. تعدادی از مهم ترنی رنگ های خaنثی عبارتند از:سفید، سیاه، بژ، طوسی و...

 

با توجه به این ویژگی های کلی که در بالا به آنها اشاره کردیم اگر رنگ ها طبق ویژگی ها و موقعیت اتاق مورد نظر انتخاب کنید میتوانید به نتیجه مطلوبی برسید. برای انتخابی صحیح تر می توانید از طرق مختلفی نیز ایده و الهام بگیرید. برای مثال طبیعت یکی از بهترین و کامل ترین منابع برای الهام گرفتن برای نحوه استفاده از رنگ ها و نحوه اصولی ترکیب رنگ های مختلف است. یکی یگر از منابع قابل اطمینان مجلات دکوراسیون داخلی و عکس ها و تصاویر موجود در آنها هستند. در این کاتالوگ ها و مجلات شما می توانید تاثیر یک رنگ در اتاق های مختلف و با چیدمان های متفاوت را مشاهده کنید و از آنها ایده بگیرید.

 

 


نوشته شده توسط بابک قلی پور 97/7/15:: 4:29 عصر     |     () نظر

چطور رنگ مناسب را برای دفتر کار انتخاب کنیم؟

مهارت‌های زندگی > فوت و فن - نقاش ساختمان تهران: انتخاب رنگ دفتر کار کاملا به خصوصیات و روحیات شما بستگی دارد تا احساس رضایت کرده، کارایی بهتری داشته باشید.a

بررسی ویژگی‌های خاص و برنامه‌ریزی در رسیدن به نتیجه مورد نظر، مرحله انتخاب رنگ را آسان‌تر می‌کند. قبل از انتخاب رنگ، در نظر گرفتن عوامل مختلف دارای اهمیت است. با انتخاب صحیح، فضای مورد نظر را کوچک‌تر، بزرگ‌تر، گرم‌تر یا سردتر نشان دهید.

قبل از هر چیز:

logo.gif (368Ã?86)

1- اندازه دفتر کار را در نظر بگیرید. اگر می‌خواهید اتاق بزرگ‌تر به نظر برسد، از سفید، کرم و رنگ‌های روشن استفاده کنید. سقف سفید نیز اتاق را بزرگ‌تر نشان می‌دهد. اگر فضا خیلی بزرگ و سرد است، رنگ‌های تیره آن را گرم‌تر نشان می‌دهند.

2- به احساس درونی خود توجه کنید. اگر می‌خواهید انرژی و اشتیاق ایجاد کنید، رنگ‌های گرم قرمز تا سبز را از چرخه رنگ که شامل قرمز، نارنجی، زرد و سبز هستند، انتخاب کنید. اگر احساس آرامش را ترجیح می‌دهید، رنگ‌های سرد از آبی تا بنفش را انتخاب نمایید.

3- به مقدار نور دفتر کار توجه کنید. رنگ‌های روشن در جایی که نور طبیعی خیلی زیاد است، بیش از حد خیره‌کننده خواهد بود.

4- به رنگ سایر قسمت‌ها دقت کنید تا با طرح کلی خانه، از سایر اتاق‌ها گرفته تا پوشش کف و غیره هماهنگ و مناسب باشد. اگر دفتر یا اتاق کار شما در گوشه‌ای از منزل است، از زوایای مختلف و اتاق‌های مختلف به آن نگاه کنید.

naghashi.org-4.png (355Ã?200)

آشنایی با طراحی محیط مناسب کار در خانه

5- با استفاده از یک تخته‌چوب و چند قوطی کوچک نمونه رنگ‌، رنگ‌ها را روی تخته امتحان کنید تا تصمیم‌گیری نهایی برایتان راحت‌تر شود.

6- به نمونه رنگ‌های کار شده بر روی تخته بعد از خشک شدن در ساعت‌های مختلف و با نورهای مختلف خوب نگاه کنید تا انتخاب درستی داشته باشید.

kkkkkk.gif (400Ã?150)

7- نمونه رنگ‌شده را کنار مبلمان، پرده و سایر وسایل قرار دهید و ببینید آیا ترکیب آن‌ها نظر شما را به خود جلب می‌کند؟

8- اگر از رنگ‌های خاص بر روی دیوار خوشتان نمی‌آید، بژ، توسی و سفید را انتخاب کنید در عوض وسایل و مبلمان را رنگی بخرید.


نوشته شده توسط بابک قلی پور 97/7/15:: 4:24 عصر     |     () نظر

 

سوال : رنگ سبز بهترین رنگه البته خاکستری رو هم دوست دارم حالا شخصیتم چه جوریه؟

 logo.gif (368Ã?86)


--------------------------------------------------------------------------------


پاسخ :

روانشناسی رنگ سبز

زندگی با شما آسان است و نقطه اشتراک فراوانی با افراد علاقه مند به رنگ نارنجی دارید. روابط شما بر پایه اصول و قرارداد است . دوست ندارید در زندگیتان حوادثی به وقوع بپیوندد اما کنجکاوانه به ماجراهای زندگی دیگران توجه دارید.

ـ رنگ سبز، رنگ سردی است که نماد طبیعت است.

naghashi.org-4.png (355Ã?200)
ـ رنگ سبز، نشانگر آرامش، خوشبختی، سلامتی و حسادت است.
ـ پژوهشگران دریافته‌اند که رنگ سبز می‌تواند باعث افزایش قابلیت خواندن گردد. برخی از دانش‌آموزان و دانشجویان با قراردادن یک برگه شفاف سبز رنگ بر روی صفحه کتاب، می‌توانند مطالب را با سرعت بیشتری از حدّ معمول بخوانند و درک کنند.
ـ رنگ سبز، از دیر باز نماد باروری بوده و در قرن پانزدهم برای لباس عروسی به کار می‌رفته است.
ـ از رنگ سبز در دکوراسیون به دلیل اثر آرام بخشی آن استفاده می‌شود.
ـ رنگ سبز باعث کاهش استرس می‌شود. کسانی که در فضای کاری سبز رنگ کار می‌کنند، کمتر دچار دردهای دستگاه گوارش می‌شوند.

kkkkkk.gif (400Ã?150)

روانشناسی رنگ خاکستری

این رنگ مظهر چشم پوشی از خوشی های دنیا است. شما در زندگی احساس رضایت می کنید. این رنگ رنگ عقلا است و جوانانی که به رنگ اظهار علاقه می کنند خود را هم طراز اشخاص کهنسال می دانند و در زندگی احساس بی نیازی میکنند . در عشق بر افراد مسن تر از خود تمایل دارند و اغلب کسانی که از نظر فکر وعقیده به آنه برتری دارند خیلی آسان طرف توجهشان قرار خواهند گرفت .

 


نوشته شده توسط بابک قلی پور 97/7/15:: 1:39 عصر     |     () نظر

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >
درباره
صفحه‌های دیگر
لینک‌های روزانه
پیوندها
لیست یادداشت‌ها
آرشیو یادداشت‌ها
نقاشی ساختمان

پیغام ورود و خروج

کد کج شدن تصویر

جلوگیری از کپی کردن مطالب